THIẾT BỊ AN NINH SCIENTECH

Hệ thống quản lý nhà không dây IP hiệu suất cao, chi phí thấp

Nếu bạn đang tìm kiếm và cần lắp đặt hệ thống báo động chống trộm không dây cao cấp chất lượng và đáng tin cậy với giá cả và hiệu suất tuyệt vời, Hệ thống quản lý nhà không dây LifeSOS sẽ là lựa chọn tốt nhất của bạn. Bạn có thể tìm hiều thêm thiết bị báo động chống trộm có dây chuyên dụng cho nhà xưởng và những khu vực rộng lớn tại đây.

Từ năm 1979, Scientech Electronics chuyên thiết kế và sản xuất các sản phẩm bảo mật, tự động hóa không dây và hệ thống ứng phó khẩn cấp cho gia đình dưới tên thương hiệu LifeSOS.

Bằng cách tích hợp truyền thông Internet và các công nghệ điều khiển tiên tiến, Scientech đã giới thiệu Hệ thống quản lý nhà không dây IP hiệu suất cao và chi phí thấp đầu tiên trên thế giới vào năm 2005 để hiện thực hóa giấc mơ giám sát và kiểm soát hệ thống an toàn gia đình mọi lúc mọi nơi trên thế giới.

Với những nỗ lực R & D liên tục và phát triển công nghệ đám mây, Scientech đã công bố LS-10 vào năm 2013 và LS-20 vào năm 2015 để hoàn thành các hệ thống nối tiếp LifeSOS cho khách hàng từ các yêu cầu cơ bản đến nâng cao. Trong khi đó, Scientech hợp tác với một số bên thứ ba để cung cấp dịch vụ đám mây và Ứng dụng di động cho tất cả các khách hàng trên toàn thế giới.

Scientech LifeSOS

Bằng cách áp dụng các công nghệ điều khiển và truyền thông vi xử lý hiện đại, LS-30 được thiết kế để cung cấp tất cả các tính năng tiên tiến nhất mà bạn cần để bảo vệ nhà và doanh nghiệp của bạn. LS-30 không chỉ là một hệ thống bảo mật mà còn là bộ điều khiển tự động hóa gia đình cho phép bạn thiết lập tới 16 công tắc lập trình để thực hiện các lệnh hàng ngày trong tuần. Với các đầu dò nhiệt độ, độ ẩm tùy chọn và các cảm biến khác, LS-30 cũng hoạt động như một trung tâm giám sát môi trường để báo cáo và ngăn chặn lũ lụt, rò rỉ khí và các mối nguy hiểm khác.

LS-30 là một thiết bị hiện đại, nhờ công nghệ lập trình tương tác HMI (Giao diện người máy), hoạt động rất đơn giản. Chỉ cần làm theo các hướng dẫn hiển thị trên màn hình LCD bằng cách trả lời các câu hỏi bằng nút CÓ / KHÔNG hoặc nhập các phím số và cài đặt được thực hiện. Hơn nữa, bạn có thể vận hành hệ thống và đọc trạng thái của nó bằng cách sử dụng phần mềm GUI (Giao diện người dùng đồ họa) độc quyền HyperSecureLink thông qua Internet trên toàn thế giới.

CHỨC NĂNG CÁC THIẾT BỊ CƠ BẢN

1. Base Unit

Trung tâm xử lý tín hiệu nhận được từ các cảm biến giao tiếp với nó, thông tin gửi tới từ các đầu dò được phân tích và xử lý bật còi báo động, nhắn tin và gọi điện thông báo đến bạn,...Bạn có thể giám sát điều khiển từ xa trên thiết bị di động đúng theo cài đặt của người sử dụng.

ls30_all_in_one

2. Remote Control

Điều khiển từ xa cho phép tắt mở thiết bị trung tâm khi bạn trở về nhà, hoặc rời khỏi nhà. Điều khiển từ xa cũng cho phép bạn gửi thông báo đến các số liên lạc đã đăng ký bằng nút Panic (!).

RC_3

3. Smoke Detector

Máy dò khói cảm nhận khói đi vào buồng dò và đưa ra cảnh báo sớm về việc phát triển đám cháy bằng cách kích hoạt còi báo động tích hợp và truyền tín hiệu báo cháy đến trung tâm xử lý (Base Unit) để thông báo ngay đến bạn ngay cả khi bạn không ở nhà.

Sensor SM-3S

4. PIR Motion Sensor

Cảm biến chuyển động bằng hồng ngoại, chống báo giả với vật nuôi phát hiện nhiệt độ cơ thể con người khi có chuyển động vượt qua phạm vi hoạt động của thiết bị.

PIR_3SP_1

5. Repeater

Đối với không gian rộng khoảng cách từ đầu dò đến trung tâm xử lý vượt quá bán kính tiêu chuẩn cho phép. Thiết bị này được chọn để nhận và phát lại tín hiệu từ các thiết bị đầu dò như cửa từ, hồng ngoại, đầu dò báo khói,... nhằm gia tăng khoảng cách phát sóng.

Repeater_RP_2S

6. Door Magnet

Cửa từ trường là một thiết bị hai mảnh được lắp đặt trên cửa, thiết bị sẽ phát tín hiệu về trung tâm ghi lại xử lý theo cài đặt của người sử dụng mỗi lần cửa được mở và đóng.

MX_3D_1

ĐẶT TÍNH KỸ THUẬT TRUNG TÂM BÁO ĐỘNG, CHỐNG TRỘM SCIENTECH

 • Security and home automation.
 • IP based design with computer and Internet interface.
 • Interactive programming with 16 x 2 LCD display.
 • Detailed 512 events log with time tag.
 • 288 sensors/ zones can be accommodated.
 • 16 programmable X-10 switches.
 • Receiving RF signal strength indication and jamming detection.
 • Robust multi-million RF coding and special transmission timing design avoiding interferences.
 • Responds to panic, burglary, fire, medical alarm and environmental hazards.
 • Supervised sensors with heart beat check.
 • Door and window open/ close detection.
 • Selects partial arming when at home.
 • Special monitoring mode to record all the activities in the protected area.
 • Temperature, humidity and other sensors for environment monitoring.
 • 9 partial arm zones, working independently of the main zones, make LS-30 operate as 10 independent systems.
 • Built-in voice dialer stores up to 10 phone numbers, 1 pager and 2 CMS data links.
 • Switch & Operation by scene control or time scheduling.
 • Dial-out voice alarm message with event type and zone number.
 • Hands-free speaker-phone, two-way voice communication and silent monitoring.
 • Dial-in control of listen-in, arm, disarm, event report and switch control.
 • Latchkey function to inform parents when kids leave or return home.
 • Inform user when AC power loss or restore happens immediately
 • Inactivity monitoring to take care of the elderly or physically challenged.
 • 3 Aux. Wire Inputs.
 • GSM communication module for where land line is not available.
 • Sending alarm message, activity report and temperature/humidity reading through data port (RS-232 or TCP/IP) in real time.
 • Operation Frequency and RF Power: 868MHz, 433MHz, 426MHz (for Japan only), Less than 10mW.
Specifications
Pictures
SecurityLS-30 All-in-one IP systemLS-20
IP system with smart alarm and smart home built inUniversal gateway- combining Wi-Fi/Ethernet & GSM/GPRS options
Input Power15VDC/400mA regulated.7VDC/850mA power adapter
Standby Currentless than 10mW.less than 10mW.
RFFrequency: 426MHz, 433MHz, 868MHz and 915MHz as requested.433MHz, 868MHz or 915MHz, compliant with local regulations
Data ModulationNarrow-band FM or OOK, depending on RF.
RangeRange: about 100m to 350m @open field, 25℃(Depending on sensors).about 100m to 300m or more @open field, 25℃(Depends on sensors and Hardware version).
Receiver Typesuper heterodyne.super heterodyne.
RF Security Code16,777,216 combinations with check sum for each type of sensors.16,777,216 combinations with check sum for each type of sensors.
More than 4 billion combinations in total.More than 4 billion combinations in total.
Communication LinkPSTN (Telephone)/ GSM/ EthernetEthernet interface or optional wifi/ GSM/GPRS
Telephone DialingPulse/Tone selectable.
Telephone Line Cut Detection Voltage20V+/- 4V. (this function may not be used in some countries.)
Preset Telephone Number10 phone numbers, one pager, 5 GSM/SMS numbers, 2 CMS data links (both with PSTN and GSM numbers).6 GSM/SMS numbers, 2 CMS data links (With GSM option).
Voice Recording120 seconds in total.120 seconds in total (With Voice Module).
Emergency announcement in 6 segments, 13 seconds for common segment, 4 seconds each for Panic, Burglar, Fire, Medical, Special and Latchkey/ Power segments.Emergency announcement in 6 segments, 13 seconds for common segment, 4 seconds each for Panic, Burglar, Fire, Medical, Special and Latchkey/ Power segments.
Event Logmax. 512 records.max. 512 records.
Display3 LEDs, 2x16 LCD panel with blue color backlight.4 LEDs (Away/Home/Disarm/Data).
Sensor Zonestotal 288 zones. (Burglar zones x 128, Fire zones x 64, Controller zones x 32,Medical zones x 32, Special sensor zones x 32)total 288 zones. (Burglar zones x 128, Fire zones x 64, Controller zones x 32, Medical zones x 32, Special sensor zones x 32)
Memory Back-up TimeMin. 3 months after power break.Min. 3 months after power break.
Battery Back Up Operation Timeabout 15-26 hours standby. (depends on back up battery type, only for the operation of the Base Unit)from 4 hours to 12Hours standby. (Depends on back up battery type, only for the operation of the Base Unit with Ethernet Adaptor)
Password14 passwords each with max. 8 digits.
Wire Sensor Inputs3 sensor inputs, each can be assigned as panic, burglar, fire, medical or tamper.Each can be assigned as Panic, Burglar, Fire, Medical, Tamper or Controller.
Alarm Out230V AC /3A rate relay contacts or DC output selectable.Open collector transistor output with 10 Ohm protection resistor, for 5V external siren or other alarm device, 300mA max.
Delay Activation Time0- 255 seconds programmable.0- 255 seconds programmable.
Digital Interfaces COM1(RJ9)UART (0-5V, 9600/ 8 bits/no parity/1stop bit)USB
For RS-232 Adaptor, USB Adaptor, 10M/100M Ethernet Adaptor and Data Communication Module.
Digital Interface COM2(RJ45)(for GSM module and X-10 switch control interface)RJ11 6-pin for control of 16 units X-10 switches or (XRM-01) Relay Modules.
GSM moduleUART (0-5V, 9600/ 8 bits/no parity/1stop bit).Contact ID with 2-way voice (With GSM Adaptor and Voice Module).
X-10 controlX-10 protocol for the control of 16 units X-10 switches or Relay Modules.
Remote Display Memory30 characters/set, total 10 sets.
Internal Siren110dB at 30cm distance.
CMS protocolContact ID with 2-way voice.Internet CMS protocol: Proprietary Scientech Protocol (ST-I, ST-II), CSV and SIA ADM-CID IP Alarm protocol
Clock Accuracywithin 5 seconds daily.within 5 seconds daily.
Operation Temp.-20~55℃-10~50℃
Storage Temp.-20~55℃-20~55℃
Humidity10-95%RH.10-95%RH
Size248x180x52 mm.190x120x40 mm.
LCD display and voice promptAvailable in English, German, French, Spanish, Italian, Swedish, Dutch, Greek, Russian, Turkish, Portuguese, Czech, Polish, Slovenian and Japanese.
Automation Switch controlWireless Socket: SW#1~SW#8.
ModelsLS-20E (Ethernet Adaptor),LS-20GV (GSM/GPRS with Voice Module),LS-20EV (Ethernet Adaptor with Voice Module),LS-20EG (Ethernet Adaptor, GSM/GPRS & Voice Module),LS-20W (wifi),LS-20WV (wifi with Voice Module),LS-20WG (wifi, GSM/GPRS & Voice Module).

ĐẦU DÒ HỒNG NGOẠI | PIR Motion Sensor

Security
ModelPIR-3SP Pet-immune PIR sensorPIR-2SN Motion Detector, with 4-year battery lifePIR-2S PIR motion detector, economic modelPIR-OD1 Rain-proof Outdoor PIR
Supervisionsends heartbeat signal at 60-minute interval. When Tamper or Low Battery condition is detected, it reports automatically.sends heartbeat signal at 60-minute interval. When Tamper or Low Battery condition is detected, it reports automatically.sends heartbeat signal at 60-minute interval. When Tamper or Low Battery condition is detected, it reports automatically.sends heartbeat signal at 60-minute interval. When Tamper or Low Battery condition is detected, it reports automatically.
Detector Typedual elementdual elementdual elementdual element
Coverage Angle110o110o110o100o@25℃and DSF disabled
Pet-immunityUp to 18kg, 60cm highUp to 20kg, 60cm high
Powertwo AAA alkaline batteriestwo AA alkaline batteriestwo AAA alkaline batteriesAA alkaline battery x 2 pcs
Current10uA @ standby, 12mA @ activation18uA @standby, 20mA @activation18uA @standby, 20mA @activation40uA @ standby, 15mA @ activation
Estimated Battery Life2 years (@ actuated 40 times/day)4 years (@actuated 40 times/day)2 years (@actuated 40 times/day)2~3 years (@ actuated 40 times/day)
Pulse Count2 or 4 pulses selectable2 or 4 pulses selectable2 or 4 pulses selectable1 or 3 pulses selectable
Size112 x 66 x 45 mm70 x 90 x 50 mm70.5 x120 x 45 mm112 x 66 x 45 mm
Weight (w/o battery)about 90 gabout 77gabout 85gabout 90 g

TỪ TRƯỜNG | Door Magnet

Security
Model

TX-3DS

(Wireless Door Magnet)

TX-3GS (Glass Break Detector)

TX-3DSN

(Wireless Door Magnet)

MX-3D-VB (Wireless mini vibration sensor)TX-3DS-VB (Wireless vibration sensor)

MX-3D

(Mini door magnet)

Supervisionsends heartbeat signal at 60-minute interval. When Tamper or Low Battery condition is detected, it reports automatically.Sends heartbeat signal at 60-minute intervals. When Tamper or Low -Battery condition is detected, it reports automatically.transmitter sends heartbeat signal at 60-minute interval, and reports whenever Tamper or Low Battery condition is detected.one 3V CR-2032 Lithium battery When Low Battery condition is detected, it reports automaticallyBuilt-in tamper switch for transmitter When Low Battery condition is detected, it reports automaticallySending heartbeat signal at 60-minute interval (selectable). When Low Battery condition is detected, it reports automatically
PowerAAA alkaline battery x 2 pcs.AAA alkaline battery x 2 pcs.3V (CR123A) Lithium battery.Trigger, Battery Low, Heartbeat, Power on Reset (@power on)two AAA alkaline batteries.one 3V CR-2032 lithium battery.
Current Drain5uA @ standby, 20mA @ operation3.5uA @ standby, 20mA @ operation.5.6uA @ standby, 15mA @ operation8uA @ standby, 20mA @ RF operation3.5uA @standby, 20mA @operation.8uA @ standby, 20mA @ operation
Estimated Battery Life3 years (@ actuated 10 times/day)5 years5~7 years (@ open and close 20 times/day)1.5 year (@ actuated 10 times/day, heart beat in every two hours)3~4 years1 year (@ actuated 10 times/day)
Transmitter Size20 x 29 x 123.5 mm20 x 29 x 123.5 mm20 x 29 x 105 mm (Transmitter Only)35 x 38 x 10 mm20 x 29 x 123.5 mm for transmitter, 22 x 22 x 59 mm for detector35 x 38 x 10 mm
Transmitter Weight (w/o battery)about 34gabout 34gabout 28g (Transmitter Only)about 12g (with battery)about 34g for transmitter (w/o battery), 21 g for detectorabout 12g (with battery)

CÁC THIẾT BỊ AN NINH CAO CẤP KHÁC

THIẾT BỊ CHỐNG TRỘM | PARADOX SPECTRA

Thiết bị an ninh được sản xuất theo tiêu chuẩn Hoa Kỳ, tính năng sáng tạo cho hệ thống báo động có dây tiên tiến bảo mật cao với nhiều tính năng mở rộng phạm vi bảo vệ...

BÁO ĐỘNG CHỐNG TRỘM | MAGELLAN

Thiết bị báo động chống trộm không dây chất lượng cao cung cấp cho bạn sự kết hợp giữa bảo mật, tiện lợi không dây, đáp ứng bất kỳ nơi nào từ khu thương mại đến khu dân cư và riêng...

HÀNG RÀO HỒNG NGOẠI | ENFORCER

Thiết bị báo động chống trộm Enforcer được sản xuất tại Đài Loan theo tiêu chuẩn Hoa Kỳ, thiết bị phát ra chùm tia hồng ngoại xa hơn 120 mét, tạo thành một hàng rào bảo vệ vô hình bất khả xâm phạm...